Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.09.2014., 23:22   #12168
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Lol. Da te su nacionalnosti, ali to ne mijenja činjenicu da imaju ponajbolje aute u zg po normalnim cijenama.
No, ti bi za male pare a4 a da je 2.0tdi i da ima gro opreme, jer bez opreme, aka socijala edition ne liči ničem, a to ne ide.
Ja bi ionako na tvom mjestu, pošto vidim da si zagrizao na vag grupaciju, radije uzeo passata 2011.u, da ih se za 16-17000€ nać u highline paketu sa manje od 100.000km, izvana izgledaju 2x bolje od socijala edition a4ke, jedino su iznutra kako god okreneš ružniji od a4
A4ku ćeš najlakše naći ako imaš nekog u De, otić na tjedan-dva i lagano bit spreman na kruzanje parsto km do idealnog primjerka, ili ako imaš dobru štelu u nekoj autokući da ti dovezu auto željene opreme, boje i kilometara. Ovako random, baš moraš imat sreće, jer rijetko se uvoze modeli napucani opremom i sa malo km jer takvi i vani koštaju dosta više nego običnjaci.
Ma znam,neda mi puno para pljucnut jer uzimam privatno auto,no već sam podinguo ljestvicu na 18-20k...do 18-19k nema niš puno bolje,tek 20+... Našao sam par komada 30k km,test vozilo,2 godine garancije...idem sutra bacit oko kod zubaka.

Pod bezveze sam mislio da ti A4 izgledaju bezveze uživo,bio je i jedan s-line,isto me nije oduševio,dok na slikama je.

Uživo mi npr. insignija izgleda puno moćnije,a na slikama bezveze.Svašta.