Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.09.2014., 23:10   #12166
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Bio pogledat A4 kod Erbera,pita on mene jel tebe zanima ljimuzin? Neki domaći...a malo sam se i ohladio od auta,izgleda totalno bezveze uživo,možda jer je bio prljav ko'...+ kopali kanalizaciju 3 metra od erbera,smrdilo u PM
Lol. Da te su nacionalnosti, ali to ne mijenja činjenicu da imaju ponajbolje aute u zg po normalnim cijenama.
No, ti bi za male pare a4 a da je 2.0tdi i da ima gro opreme, jer bez opreme, aka socijala edition ne liči ničem, a to ne ide.
Ja bi ionako na tvom mjestu, pošto vidim da si zagrizao na vag grupaciju, radije uzeo passata 2011.u, da ih se za 16-17000€ nać u highline paketu sa manje od 100.000km, izvana izgledaju 2x bolje od socijala edition a4ke, jedino su iznutra kako god okreneš ružniji od a4
A4ku ćeš najlakše naći ako imaš nekog u De, otić na tjedan-dva i lagano bit spreman na kruzanje parsto km do idealnog primjerka, ili ako imaš dobru štelu u nekoj autokući da ti dovezu auto željene opreme, boje i kilometara. Ovako random, baš moraš imat sreće, jer rijetko se uvoze modeli napucani opremom i sa malo km jer takvi i vani koštaju dosta više nego običnjaci.