16.12.2002., 19:14
|
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: može savjet, gušter sam u ovome
Citiraj:
Originally posted by nadobudni
Molio bih da me prosvijetlite pošto, iako sam stara čuka -33, al mlada srca, prvi mi je put da uzimljem computer, a nisam baš pri velikoj lovi al ipak htio bih nešto da je ok. Zanima me da li je amd au par sa intelom, uzeo bih 2000+, te koliko buči pošto mu treba dobar ventilator, koji? Da li mi je potreban monitor od dvije tise kuneja da imam dobru sliku, te koju mi grafičku preporučate do 1300 kn? Hvala unaprijed, te se nadam da ulazim u vaš svijet uskoro BOG
|
AMD je itekako u rangu Intela (iako na ovom forumu budeš čuo i drugačija mišljenja) iako se na kraju svodi na minorne razlike. Buka-nije velika s obzirom što dobiješ. Prokopaj malo po člancima na ovim stranicama-nedavno je bio članak o hladnjacima. Monitor-koliko para tolikomanje problema s očima. Investicija uvjek vrijedna ulaganja. Ipak-Samsungovi modeli (neznam točno napamet koji) koji su oko 1400 kuniča če sasvim dostajati za i više nego pristojnu upotrebu bez velikih neugodnosti po oči(i đep). Grafulja-stvar stava. GF 4 Ti serija-koja doduše pati u zadnje vrijeme od nekih problema zvanih pink ekran-ili neka od ATI. Imaš jako veliki izbor-ili nešto jeftinija varijanta 8500 LE čipa koji se da frljiti na punokrvnu 8500 ili po čipu slabijoj izvadenici 9000 serije koja je opet sasvim dostatna za sve današnje igre. Svakako best bay.Svakako nemoj GF 4 MX seriju-ne vrijedi nijedna tih para.
|
|
|