Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Autokucu radi kredita. Ili imas drugo rijesenje? Nisam u toku
|
A, so.
Imam, dić nenamjenski i kupit si auto po volji od normalnog čovjeka.
Doslovno 3/4 autokuća su auti iz italije ili belgije sa skidanim kilometrima i minimalno 1 prometnom u 'karijeri'.
Zadnje što sam išao po autokućama u Zg je bilo ljetos kumčetu, kupovao se baš auto slične cijene, 4-5k€, i na jedvite jade smo kupili auto, i to igrom slučaja u autokući jer smo uspjeli dobit vlasnika (prvog i jedinog), koji živi tu nedaleko od nas pa nam je potvrdio priču (ostavio je taj auto i kupio 2g star u toj autokući), kilometražu i viđeno stanje auta. A znaš koliko nam je trebalo da nađemo takav auto - preko 20 autokuća i doslovno cijeli dan hodanja i vozanja po cijelom Zg, Sesvetama i okolici....
Ostao sam razočaran činjenicom da je velika većina auta tog cjenovnog ranga i relativno mladih auta (2004.-2008.) gotovo u svim slučajevima izudarana i (jako loše) dofarbavana, kilometraža skidana za duplo, i opće stanje auta po autokućama nekom upućenijem u materiju, katastrofalno, obzirom na cijenu koju traže u odnosu na aute od ajmoreć normalnih ljudi s njuške i drugih oglasa koji su aute kupili kod nas nove ili su max. 2.vlasnici, a traže isto ili čak i manje love nego velika većina autokuća.