View Single Post
Staro 29.09.2014., 12:41   #5694
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
Sorry za offtopic, ali jednostavno moram ovo napisati. Jednom jako davno, u dućanu di naš Don Kihoty sad radi, mijenjao sam dva rabljena keksa od 128MB SDRAM memorije (a to vam je ona prastara za koju mnogi nisu ni čuli) uz nekakvu malu nadoplatu za jedan novi keks od 512MB. Imao sam samo dva utora za RAM na tadašnjoj Soltek matičnoj i to mi je super odgovaralo, a gazda Sale se pokazao kao super susretljivi (tada još mladi) gospodin. Ovakve stvari su vjerojatno moguće samo u Sisku, ali to nikako nije loše jer ako roba ima garanciju i radi se od dijelu koji se ne popravlja (naprimjer CPU ili RAM keks) nego mijenja za novi, stvarno ne vidim čemu dizati galamu. Ne treba ni spominjati koliko sam ljudi poslao u taj mali dućan na konto te lijepe geste di je gazda ispao čovjek i spasio me gnjavaže. Ako si mali dućan onda moraš raditi takve stvari koje ljudi pamte i nakon 10 godina i nadati se da je kupac čovjek, a ne kreten jer nemaš municije za ratovanje s velikim igračima od kojih si gotovo uvijek par kuna skuplji.

The Man je offline   Reply With Quote