View Single Post
Staro 27.09.2014., 15:56   #462
Staromodan
Premium

Datum registracije: Nov 2012
Nisam stigao isprobati Dfi lanparty, jer su se prestali proizvoditi bas kad sam si ih mogao priustiti. Sjecam se (a mozda sam u krivu) da su imali dvoprocesorsku mbo kombinaciju stedljivog procesora koji se koristio kod manjih opterecenja i drugog brzeg za rad (ili bolje receno za igranje). Jel netko to imao i kako je to funkcioniralo?
Trebalo mi je nekoliko sati da se sjetim naziva kuglicnog misa cudnog izgleda, koji se zvao Mystify Razer ili tako nekako.
Bilo je jos dosta toga, ali zaboravio sam nazive, a ostalo je vec navedeno u ovoj temi.

Dijelovi u prodaji (proslo desetljece) su se jako brzo mijenjali novijim verzijama, pa tada nisam mogao donesti zakljucak o kupovini sto kvalitetnijih dijelova (i jer su bili preskupi), pa sam nakon dosta vremena odustao od te jurnjave i bio skromniji, iako je bilo sve vise smeca.
Mislio sam da ce kvalitetniji dijelovi kao rabljeni poslije biti jeftiniji i lakse nabavljivi, ali nisu.
Neke tada pozeljne dijelove sam kasnije nabavio ili ih nakratko isprobao kod poznanika, pa sam se razocarao ocekujuci da ce biti bolji ili su imali neke sitnice koje su mi smetale, pa sam ih s vremenom vec i zaboravio.
Sad me jos jedino interesiraju vrhunski crt monitori, kvalitetne tipkovnice i razni disketni pogoni. Ustvari, ovih zadnjih vise nema i vjerojatno cu od toga odustati (kao sto sam od audio i video kartica), pa se onda opustam uz obicne floppy zujalice.
Jel netko od vas mozda spremao podatke na VHS kazete?

p.s.
Kad vas citam, imam osjecaj da je vecina vas gejmera vise slinila za tim da imate vise nego poznanici, nego sto ste se stvarno radovali normalnom koristenju tih dijelova.
Staromodan je offline   Reply With Quote