...al nizbrdo...
Ruža i ja laganini danas gore, usput sretnem Fizija i njegovu raju, gore malko cuga+pljuga i veli Ruža da bi mogli na 57-icu, a meni kez od uva do uva. Zadnji put sam je vozio onda kad su me safatale one ljudožderke na onoj singlici koja je obrasla a to je bilo negdje okolo 10. Jula (srpnja)...od tada se nakanjujem da odem sa kosom to pomlatit, ali eto hajd vamo pa hajd tamo...i nikako da odem.
Ruža veli da snima, meni nekaj baterija šteka...i krenemo mi...a mene opet k'oda je sa lanca pustilo...ipak se snima
gaas, gaaas i prvo što sam primetio da nije isto k'o nekada jesu vododeračine, i to prvo na onom brzom delu kroz šumicu prije ona 2 dropa, prije prvog izlaza na cestu...deračine su sa leve strane i može se kroz nju samo pazit da prednji ne ufati rub...mislim da je sa leve strane...zapravo dobro mislim jer da su mi se pomešale strane nakon pada, onda bi sada bio u Prečkom, a ne u Soblincu. Dobro je, mor'o sam iščekirat
...prođem to...kamenjar lagano i dolazim na prvi drop, OP, op, bzzzz, TAČKA, full STOP na vugla, OTB. Pogledajte taj
r(P)atnički pogled
Kaciga:
1,
2,
3
+ malko zglob desne ruke (opet nakon rola, a taHman sam ga dobio)...+ u glavi onako osećaj dobre zabave, k'o inače...samo potres, bez ičega, malo potres
Nakon pokušaja brainstorminga, ostaje mi zaključak: voda je dobrano tekla preko tog dropa, dole na dnu je dovoljno mala da bude velika vododerina...tako da kad ga dropaš upada prednji u to i dalje se nemere rolat k'o prije 10. Jula...'ko ide bi trebalo samo momački čupnut prednji i gotova priča ili neku drugu liniju naći, možda ukoso ga pojest...
Ono što znam jeste, da ćemo uskoro Crocus i ja uzet mjeru nekim stazama, sa krampovima i lopatama, krećemo da borbenim planom vitamin-C, ipak zima dolazi.
U svom kratkom MTB veku, ovo mi je bio najgori pad (a im'o sam ih mašAllah) po čuvenju, jer kad mi je propo prednji bukvalno sam se zaustavio glavom momentalno a dole nije strmina već ravna ploha pa je udar identičan
ovome, samo što je volvo Šved, a ja bosanac

.
Prošli tjedan u sub sam na WC imo OTB preko jednog dropa preko greda, no nije ni blizu ovome jer sam se tada prebacio pa malko ramenom strugo (koje me i danas boli) pa postance glavom udaro, ali onako sve lepo u hodu kroz par m, a ovo je danas na naglo bilo

.
Ostatak staze nema mina, kanali jesu isprani, dobrano ali ide...sklisko na mjestima jer ima dosta mahovine po svemu jer je mnogo vlage gore...zabavno
Bogu fala pa delam celi vikend...taHman malko za oporavak pa u pon opet
Živi bili i neka vam je radosno i berićetno za vikend