Citiraj:
Autor hylem
Sama činjenica dok netko uspoređuje Shawshank Redemption i The Man from Earth govori sve ... 
|
nego, koliko ti imas godina kada ovako prosipas pamet?
jel covjek igdje napisao da usporeduje iskupljenje i covjeka iz zemlje? nije. znas sta je napisao? da ti karikiram, nesto ovako:
ja serem po narodnom vozilu jer sam seronja.
(netko lijevi) ma pusti ga, isto tako imas seronja koji seru po korejancima.
(netko kao ti) Sama činjenica dok netko uspoređuje narodno vozilo i korejanca govori sve ...
kako god, shvati da si prakticki ti i jos mozda netko kome je men from the earth nije dobar / los / smece. ti si rekao gore B kategorija filma? jesi ikada cuo za TV filmove? recimo masa uradaka od stevana kralja je na neki nacin TV serijal, zar je to razlog da kazes za nesto da je smece? gdje je koristena jednostavnija kamera, relativno losiji glumci (prakticki kazalisni glumci), gdje nema previse ili uopce efekata ili su jako skromno napravljeni?
plus, epitet smece stvarno mora biti smece. ja se iskreno ne mogu sjetiti unazad nekog vremena da mogu reci - e taj film je smece. cak i TWD, koji je postao besmislena bezidejna limunada od serije - nije smece, jednostavno ima takav rang gledatelja.