View Single Post
Staro 18.09.2014., 13:20   #182
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Ja ne gledam HRT proizvod. Ako nešto i pogledam, to je strani program na maxTV-u kojeg plaćam. Radio ne slušam, a uređaji su mi samo za slušanje glazbe (linija u kući, radio u autu). Da sam mogao kupiti TV i autoradio bez tunera, kupio bih. Znači, u autu je stalno stick u radiu, a u kući su linija i tv spojeni na komp.
Zašto da plaćam pretplatu? Tako bih isto mogao plaćati pretplatu Vip-u, iako ne koristim njihovu mrežu niti usluge.
Pa da je VIP državni budi siguran da bi našli načina za izbit još koju kunu pored svih poreza, prireza i pristojbi...

HRT je parazit i sta ga prije uklonimo svima bolje. Osobno neman TV u stanu, samo monitor, iPad, iPhone i komp. I sad kao triban placat pretplatu, hav jes no.

Necu ni spominjat kako nas peglaju s TVa kojeg plaćaju VEĆINSKI GLASAČI katolibanskog ZA, i sad ta saka jada spama s javne televizije. Masu puta su bili subjektivni, a mi i dalje punimo njihove dzepove.

RTL/Nova dodju s jedinim autom, ali zato Branko Uvodić krstari s karavnom i snima drndanje po tamburici i servira isti u udarnom terminu.