Lako za plastiku nego metal pozadinski primi jače toplinu od fena i pregrije vodove, i da naravno da treba odmah reagirat, u svakom slučaju kolega nema što izgubit, a da proba sredit tipkovnicu prije kupnje nove, pranje vodom nisam ja izmislio i ne šteti ukoliko se ta tipkovnica poslije pranja ne uključi prije nego što se sve posušilo kako treba.
Isto tako te savjete sam dobio od ljudi koji se skoro pa svakodnevno susreću sa takvim problemima, ja samo želim pomoći koliko mogu, voda nije ništa, net je pun pranja tipkovnice u "dishwasheru", makar na kraju svega kao što sam ja prolio Sprite po svojoj Logitech Illuminated tipkovnici pred neki dan, i to onako momački punu čašu, nije mi preostalo ništa drugo nego da je rastavim i samu tipkovnicu operem pod mlakom vodom, s time da je elektronički dio otklonjen jer je poseban, sad moram čekati do negdje cca ovog vikenda pa ćemo vidjeti, a litra običnog Etinola je cca 130Kn - 150Kn, a koliko ti treba alkohola da dobrano ispereš tipkovnicu nisam htio ni probati jer nakraju ako ne bude radila ispušio sam skoro 500Kn i pomirio sam se da najvjerovatnije neće raditi zato mi dodatni trošak nije isplativ, a tipkovnica je sex i sve što gledam drugo mi ne paše.