To je bilo prije nekoliko godina. Nisam ni znao da tema postoji, a i jako rijetko sam na forumu.
Ha, cuj, kada tokom duzeg razdoblja cujes vise rekla-kazala o nekima, a i osobno imas losa iskustva, onda nije tesko povjerovati da gdje ima dima, ima i vatre. Za Amis, recimo, se (relativno) dosta mogu cuti problemi s 3u1, ali s 2u1 su ljudi uglavnom jako zadovoljni. Opcenito mi se cini da je 3u1 problematicniji kod svih.
Ja koristim njihov 2u1 prakticki od kad su poceli s radom. Nikada nisam potpisivao ugovor jer nisam htio biti vezan u slucaju bolje ponude, tako da sam lojalan najboljoj ponudi, ne pojedinoj tvrtki. Ne moram ni napomenuti da do sada nisam ni pomislio na prelazak. Da ne dobivam redovito racune, prakticki ne bih bio ni svjestan koji mi je ISP, sto je za mene najveci kompliment. Ista iskustva imaju i prijatelji s 2u1.
S druge strane, imao sam ili jos uvijek imam i T-Com, Iskon, H1 i Optimu. Sa svima je bilo nesto, vise ili manje problematicno, ali H1 je bio definitivno najgori.