Nije da hvalim P6 zato sto ga imam, ali nakon mjesec i pol koristenja ja sam prezadovoljan.
Iskreno, svidio mi se cim sam ga prvi put vidio i dugo mi je trebalo da se odlucim za njega. Vec je P7 izasao. Citao sam sve i svasta o njemu ali ipak sam ga uzeo, mislio sam si, imam garanciju ako nista drugo. Najvise je presudio izgled, iako niasm taj tip, vise gledam specifikacije, ali reko sam ko ga .... :-)
Ocekivao sam da ce se mob grijati, isao sam s tim rizikom, ali koliko god sam surfam ili igram igrice, mob se uopce ne grije. Na pocetku me uplasila baterija, ali podesio sam ga i kad ga normalno koristim bez previse igranja, uz nekoliko poziva dnevno, w-app, i umjereno surfanje, drzi puna 2 dana, a cesto i skoro 3 ako ga ne davim po cijele dane. Navigacija trosi dosta.
Kad sam bio u Splitu mi se malo brze trosila baterija, ali mislim da je to bilo zato sto se mob mucio s mrezom, jer u okolici splita signal nije uvijek najbolji, pogotovo za surfanje.
Sve u svemu, ocitih mana za sad nema, iako, jako zahtjevni korisnici ce mozda sprziti bateriju za dan. Po forumima mu je to najveca mana. A inace, ja sam jako pazljiv prema mobu, pazim gdje ga stavljam, ne nekrcavam ga bespotrebnim aplikacijama i redovito cistim nepotrebne datoteke.
A sto se jos baterije tice, ja se drzim uputa i kad dodje na 15% ja ga punim. Time se produljuje vijek baterije, tako kazu, a i mob me na 15% upozorava da ga prikljucim na punjac.
Mozda imam srece za sad, vidjet cemo, mozda jos nije dovoljno star, ali iskreno, meni za sad nema mana, a da sam stalno online mozda bi se zalio na bateriju, ali nisam toliko zahtjevan korisnik.
Moram reci da opcenito imam srece s mobitelima i da se ne mogu sjetiti niti jednog koji me zezao.
Imam priliku za zamjenu, nesto mi se nudilo, rijec je o skupljem modelu "kljuc" za "kljuc", ali nisam htio.
Ako nekoga nesto zanima, neka slobodno pita.