pošto je zadnjih dana bilo izrazito super vrijeme na moru, čitaj nije, malo sam se posvetio filmovima pa da kažem koju:
they come together - ne znam da li sam sa lošijim filmom mogao otvoriti filmsku sezonu... oke vidio sam 5.5 na imdb, ali ono volim i rudda i poehler, a i ostatak ekipe je stvarno na nivou. film je smeće, dno dna komedije i svim glumcima nutra (koje stvarno volim gledati) može biti žao što su sudjelovali u ovakvom propalom projektu koji je ono totalno razočarenje. inače ne ocjenjujem filmove, ali ovo je 0.5 samo zato kaj sam se nasmijao na scenu kenjanja u odijelo. izbjegavati, uništiti, izbrisati.
neighbors - ovo je već popravilo malo dojam, makar nije neki masterpiece komedije, ali ajde gledljivo... čim sam vidio mclovina odmah se nasmijao (makar nije imao neku super značajnu ulogu).
draft day - nemam apsolutnog pojma o nfl-u, ni pravila ne znam, ali je film stvarno oke, gluma na razini skupa sa postavom i baš daje dobar "insight" u taj dio sportskog života. prekrasni stadioni su stvarno čudo za vidjeti, ukratko - gledati.
railway man - ovaj je težak, jako težak, ali genijalan imho... stvarno odlično parče filmske vrpce koje se isplati gledati, samo velim težak je u vražju mater... mislio sam gledat iskupljenje u šovšenku samo da se oraspoložim nakon njega
locke - odlična drama, ali ono baš drametina koju treba uspjet prožvakat. na momente pomalo i naivna, ali svejedno dobar film.
non stop - nema se šta reći - gledati. obavezno. neeson i akcijski film... nema se tu šta razmišljat