View Single Post
Staro 15.12.2002., 21:47   #11
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Re: Ne i ne volim nVidiu

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Koja nVidia kartica je išta vrijedila ako ćemo istini pogledati u lice. TNT, najavljivan je kao nešto što lomi i ubia i poslije toga su ga ona moja dva nikada prežalejna Voodoo2 od Cl svaki sa po 12Mb u SLI ubijala i masakrilala. Onda je došao TNT2 sa jad i bijedom braćom Vanta, m ovaj i m onaj. Koju je imao namučio se više nego ja sa svim ATi ima zajedno. Onda je stigao GShit kao ima neki T&L koji je tamo bio fore radi i nekog marketinga, realno bio je u tragovima do GShit2 serije i to one GTS totalno neupotrebljiv, pa eto i sada neki pink screen of dath. Pa mislim, i onda ljudi puše još neke fore GShit4MX 4x0 kao ima neke sličenosti sa pravim GShit4 Ti (moš si misliti). ATi za razliku od nVidie šta kaže da daje to i da, driveri su u startu za qrac ali poslije se poprave i na kraju imaš nekada i duplo bržu karticu nego li si prvotno je kupio. I mrzim nVidu radi smrti 3Dfx, ubili je forama, pobrali svu tehnologiju koja je ubijala njihovu i onda to zaključali u ladicu. Kartica ima radnu temperaturu oko 75°C i to je OK po nVidi. pa čovjek bi rekao da ti ljudi nisu imali kemiju i fiziku u životu, pa da nekome od nas proc razvije 75°C pa vjerojatno bi kupio hlađenje sa tekućim dušikom, ... nVidia

e to sam zaboravio...koliko vam se radeoni griju...naime moj gf2 mx sa pasivnim je gori od altona bez coolera...cini mi se da naprijmer meni graficka vise grije komp nego proc...
msvrtan je offline   Reply With Quote