View Single Post
Staro 11.09.2014., 22:57   #432
fishkal
Premium
Moj komp

fishkal's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor The Man Pregled postova
Mislio sam kupiti P6 i nakon malo istraživanja po netu (a uopće nisam kopao preduboko) naletio sam na hrpu razočaranih i nezadovoljnih korisnika. Nešto slično je bilo i sa P7 od kojega sam odustao u zadnji tren i nije mi nimalo žao. Proizvođač i još par razvikanijih stranica uglavnom ih kite s perjem i pjevaju hvalospjeve, ali ako malo zagrebeš ispod površine naletiš na ekipu koja je za te telefone dala cash money i sada žali dan kada se odlučila za Huawei flagship. Budimo realni, Huawei nikome nije prijetnja pa sve one insinuacije da veliki igrači plaćaju ljude i sajtove da bacaju hejt na njihov flagship baš i nema previše smisla. Mislim da je kod njih najveći problem kontrola kvalitete i da tu štede lovu pa od (bubam napamet) 1000 telefona 50 bude nedovoljno dobro složeno i zbog toga pretjerano sklono kvarovima, dok je kod drugih proizvođača ta brojka (opet bubam) i do 10 puta manja. Svaki put kad Huawei izbaci flagship ponadam se čudu i ubrzo razočaram. Najbolja stvar je to što si ga fakat želim uzeti jer treba pružiti support žutoj braći, ali ipak su još prezeleni za moj ukus. Da uzimam telefon tipa Y300 ne bi mi bilo žao riskirati, ali flagship bi ipak trebao biti malo bolja stvar.

Gle, u tvojoj raspravi ti samo bubaš. Ja sam taj mobitel zapravo IMAO. I bio sam prezadovoljan. I nisam neki klinjo koje je na Huawei prešao s nokiae 3310 pa mu je sve super, promjenio sam prije i iza njega 20 - tak mobitela. Bilo je tu Samsunga (Note, Galaxy s, s+, S2, S4 kratko vrijeme), HTC (HD2, Sensation) LG (O2x, O4X), nekoliko tjedana sam bio i na iphoneu. Dakle imam neku podlogu kod usporedbe. Nisam plaćen ni od koga, pišem svoja iskustva. Pročitaj ovu temu i iskustva ljudi koji su koristili ove telefone.

Moj brat je krenuo s huawei sonic za malu lovu. PA je kupio Huawei vision. Pa je uzeo P6, i sad planira P7. Ni jednom malog problema. Majstor je nemaran, ti mobiteli padaju, koristi ih mokrim rukama, uopće ne pazi i rade. Nijedan nije puknuo, tipa ekran. Sa sonicom se okupao, promijenio bateriju i teraj dalje.

Ja sam trenutno na WP, al kad (ako) se vratim na Android Huawei će bit jedna od prvih opcija koju ću gledati.

Eto to je moje direktno iskustvo s tim uređajima, a ne bubanje rekla-kazala pročitano s neta.