Tema: Iskon
View Single Post
Staro 11.09.2014., 11:52   #1368
Flatline
Premium
Moj komp

Flatline's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Ukupan broj spajanja: 168

Opet problem sa internetom i telefonom di se dsl linija prekida svakih 2 do 5 minuta a nekad dva puta na dan radi i po pola sata.

U 7 mjesecu kada je bio ovakav problem došao je iskonov majstor i vršio mjerenja.
Ustanovio je da je problem u kablu na nekih 10 metara od utičnice i onda je on podnio zahtijev t-com-u da se mjenja kabel od stupa do kuće. Nakon dva dana je došao majstor od t-com-a i on nije mjenjao kabel već je slobodnu paricu prespojio. To je radilo nekih mjeseci i pol i sranje se opet počelo dešavat kao i ranije u 7 mjesecu.
U utorak navečer sam prijavio kvar i jučer sam opet zvao iskon da vidim šta je s mojim problemom, da li ima kakvih pomaka i nakon žustre rasprave danas je došao majstor iz t-com-a i opet vrši neka mjerenja.
U razgovoru samnom rekao mi je da on neće mjenjat kabela ako je on problem već mora doći njegov kolega koji to radi.

Više nisam pametan...

Edit: Majstor završio sa radovima i kaže da je bio problem u trećem stupu od kuće ali napominje da su kablovi jako stari i da nezna do kada će raditi. Kaže da bi trebalo mjenjat bar 200 metara kabela.

Edit2: posao je odrađen točno po narodnoj poslovici "drži vodu dok majstori odu"

Zadnje izmijenjeno od: Flatline. 11.09.2014. u 16:20.
Flatline je offline   Reply With Quote