Prestigio 8400
Prekjucer navecer sam narucio prestigio 8400 s njihovog official storea,jucer poslan DHL-om iz Ceske,a danas stigao "vakumiran" - vrlo pohvalno,ali fale slusalice koje sam narucio uz njega tako da sam poslao mail sta je s njima
U paketu sam dobio punjac usb mobitel bateriju i uputstva te garanciju i njihovu "zahvalu" na povjerenju
Tipke sa strane (power,volime up/down) cine se labave i nisu cvrste poput onih na L625
Postavljanje telefona je klasika kao i na L625,a prolazak kroz izbornik fluidan
Osjecaj klizanja prstom po ekranu je "hrapav",ne ide glatko kao na L625,ali nimalo ne smeta
Karticu nisam stavljao niti ista testirao,ovo su samo prvi dojmovi,a istestorat cu ga kad si brat postavi sve kako mu pase
Nabrzaka sam testirao kameru s jednom-dvije slike i cini mi se u rangu sa L625 ili malo losija
(nemojte zamjeriti ako se ispostavi drugacije da je bolja/losija jer je ovo samo nabrzaka i nije detaljno usporedjivano)
Ugodno me iznenadio vrlo brz shipping i cini mi se na prvu odlican mobitel za 79€
Za koji dan nesto vise o istom
EDIT: Kamera nije bas kao L625, po danu je prolazna,nista posebno ali nije ni katastrofa
U low light situacijama je uzas
Ali sta ocekivat za tu lovu
S druge strane sve radi podmazano, kao i na L625
IE je sporiji od nokije i to dosta
Touch je kao na nokiji na "medium"