View Single Post
Staro 10.09.2014., 20:02   #6867
L31
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2013
Prestigio 8400

Prekjucer navecer sam narucio prestigio 8400 s njihovog official storea,jucer poslan DHL-om iz Ceske,a danas stigao "vakumiran" - vrlo pohvalno,ali fale slusalice koje sam narucio uz njega tako da sam poslao mail sta je s njima

U paketu sam dobio punjac usb mobitel bateriju i uputstva te garanciju i njihovu "zahvalu" na povjerenju

Tipke sa strane (power,volime up/down) cine se labave i nisu cvrste poput onih na L625

Postavljanje telefona je klasika kao i na L625,a prolazak kroz izbornik fluidan

Osjecaj klizanja prstom po ekranu je "hrapav",ne ide glatko kao na L625,ali nimalo ne smeta

Karticu nisam stavljao niti ista testirao,ovo su samo prvi dojmovi,a istestorat cu ga kad si brat postavi sve kako mu pase

Nabrzaka sam testirao kameru s jednom-dvije slike i cini mi se u rangu sa L625 ili malo losija

(nemojte zamjeriti ako se ispostavi drugacije da je bolja/losija jer je ovo samo nabrzaka i nije detaljno usporedjivano)

Ugodno me iznenadio vrlo brz shipping i cini mi se na prvu odlican mobitel za 79€

Za koji dan nesto vise o istom

EDIT: Kamera nije bas kao L625, po danu je prolazna,nista posebno ali nije ni katastrofa

U low light situacijama je uzas

Ali sta ocekivat za tu lovu

S druge strane sve radi podmazano, kao i na L625

IE je sporiji od nokije i to dosta

Touch je kao na nokiji na "medium"

Zadnje izmijenjeno od: L31. 11.09.2014. u 11:23.
L31 je offline