Koja nVidia kartica je išta vrijedila ako ćemo istini pogledati u lice. TNT, najavljivan je kao nešto što lomi i ubia i poslije toga su ga ona moja dva nikada prežalejna Voodoo2 od Cl svaki sa po 12Mb u SLI ubijala i masakrilala. Onda je došao TNT2 sa jad i bijedom braćom Vanta, m ovaj i m onaj. Koju je imao namučio se više nego ja sa svim ATi ima zajedno. Onda je stigao GShit kao ima neki T&L koji je tamo bio fore radi i nekog marketinga, realno bio je u tragovima do GShit2 serije i to one GTS totalno neupotrebljiv, pa eto i sada neki pink screen of dath. Pa mislim, i onda ljudi puše još neke fore GShit4MX 4x0 kao ima neke sličenosti sa pravim GShit4 Ti (moš si misliti). ATi za razliku od nVidie šta kaže da daje to i da, driveri su u startu za qrac ali poslije se poprave i na kraju imaš nekada i duplo bržu karticu nego li si prvotno je kupio. I mrzim nVidu radi smrti 3Dfx, ubili je forama, pobrali svu tehnologiju koja je ubijala njihovu i onda to zaključali u ladicu. Kartica ima radnu temperaturu oko 75°C i to je OK po nVidi. pa čovjek bi rekao da ti ljudi nisu imali kemiju i fiziku u životu, pa da nekome od nas proc razvije 75°C pa vjerojatno bi kupio hlađenje sa tekućim dušikom, ...

nVidia