Mislio sam kupiti P6 i nakon malo istraživanja po netu (a uopće nisam kopao preduboko) naletio sam na hrpu razočaranih i nezadovoljnih korisnika. Nešto slično je bilo i sa P7 od kojega sam odustao u zadnji tren i nije mi nimalo žao. Proizvođač i još par razvikanijih stranica uglavnom ih kite s perjem i pjevaju hvalospjeve, ali ako malo zagrebeš ispod površine naletiš na ekipu koja je za te telefone dala cash money i sada žali dan kada se odlučila za Huawei flagship. Budimo realni, Huawei nikome nije prijetnja pa sve one insinuacije da veliki igrači plaćaju ljude i sajtove da bacaju hejt na njihov flagship baš i nema previše smisla. Mislim da je kod njih najveći problem kontrola kvalitete i da tu štede lovu pa od (bubam napamet) 1000 telefona 50 bude nedovoljno dobro složeno i zbog toga pretjerano sklono kvarovima, dok je kod drugih proizvođača ta brojka (opet bubam) i do 10 puta manja. Svaki put kad Huawei izbaci flagship ponadam se čudu i ubrzo razočaram. Najbolja stvar je to što si ga fakat želim uzeti jer treba pružiti support žutoj braći, ali ipak su još prezeleni za moj ukus. Da uzimam telefon tipa Y300 ne bi mi bilo žao riskirati, ali flagship bi ipak trebao biti malo bolja stvar.