View Single Post
Staro 08.09.2014., 14:00   #38
ivosimec
Premium

Datum registracije: Jul 2014
Mali čitam ovu temu i rekoh moram komentirati jer sam ja jedan od onih koji je uzeo karticu od osobe koja se bavila rudarenjem.

Dakle riječ je xfx 280x koju sam platio 1200kn. Dakle grafa, full bundle i garancija još godinu i 3 mjeseca.

Odmah sam grafu izvrtio u furmarku na cirka pola sata, temperatura nije rasla iznad 65c a ventilatore tiše u životu čuo nisam.

Da li sam prošao dobro?

Pa sa obzirom da imam full bundle, dosta garancije i grafa je sada nekih mjesec danas u radu bez ikakvih problema, da prošao sam odlično.

Ako dođe do problema tu je garancija iz adm-a.

A s obzirom da su cijene brutalno visoke u našim dučanima cirka gtx760 sa ogromnih 1650kn ili gtx 280x sa nemalih 2200kn kao i gtx770 ja za te novce nebi puno razmišljao.

Da je grafa bila i u defektu opet bi bio sretan, jer bi reklamirao i uz malo sreće dobio potpuno novu.

A s druge strane budite pametni i testirajte grafu prije kupnje i naravno nema brige.

A što se tiče nvidia vs ati za mene su to samo puste priče. Imao sam ponekad problema i s jednim taborom i s drugim, tako da se ja osobno nikada ne vežem da je nešto pouzdanije od drugog. Pa čak da je to i istina tri puta bi razmislio prije nego bi kupio toliko precjenjenu nvidiu.

Kažem, 1650kn za gtx760 ili 2200 za 770 je po meni brutalno previše. Pa eto tko puca na sigurnost neka i plati, mada ako nešto ima garu da li je to rizik?? Pa i nije.
ivosimec je offline   Reply With Quote