Citiraj:
Autor Kristijan1
Nisam štovatelj nikakvog tabora  , govorim samo činjenice .
Da rezimiram : robbie kod kupovine R9 polovnih kartica mogao bi dobiti mačka u vreći , ali mogao bi kupiti i dobru karticu i biti vrlo zadovoljan s istom .
Osobno zbog pročitanog na ovom forumu i mogučih problema sa R9 serijom ja bih uzeo ekvivalent iz Nvidie i preskočio za sada ATI R9 seriju .
Naravno to je SAMO moje mišljenje i vjerujem da će biti i puno drugačijih razmišljanja što je dobro i poželjno "jer ako svi mislimo isto znači da nismo dovoljno razmišljali"  .
Na tebi je da nakon svega sam na kraju odlučiš što ćeš kupiti
|
Jesi li uopće pročitao naslov topica i što čovjeka zanima.Spamaš tu po forumu tko zna koji puta ti i tebi slinčni i djeliš SAMO SVOJE iskrivljeno mišljenje u karticama.Šta ti nVidija djecu hrani i školu plaća da ideš spamat po deseti puta i pljuvati po forumu.Oćeš da ti uslikam ladicu sa mrtvim hardwerom unazad 10g pa da vidiš količinu zelenkastih kartica extra kvalitete koje su eto baš slučajno umrle (a inače to nikada ne rade jel nVidia je neuništiva i duplo bolja od ATI).Pa de malo pogledaj prodajne rezultate, pa jel pola svijeta glupo pa kupuje ATi a ti si najpametniji sa misijom izvođenja zalutalih ovčica na pravi put.Imaš temu o nVidia karticama pa idi tamo lijepi cvijetiće i šalji pusice po topicima.