Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.08.2014., 12:35   #11754
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Evo meni na cliu II dci, 4 vrata iz 2004.g. neki dan počelo pucati u vozačevim vratima kod dizanja/spuštanja stakla :-)
Popucale plastike kojima se staklo drži za podizač - naručio repair kit na ebay.co.uk, cca 10$ pa ćemo vidjeti kad stigne. Na tom motoru redovno odlaze nosači motora, pogotovi onaj "dogbone" ispod motora dolje, zamjenski su cca 150-200kn, kako koji, original je dosta kvalitetniji, ali i skuplji. Gornji na desnoj strani motora isto odlazi, ali na puno većoj kilometraži, a taj je hidraulički. Kvalitetniji (Sasic, Hutchinson) košta cca 600 kn. Mijenjao ga na nekih 150 kkm.
meni se to pucanje bilo javilo na suvozačkom staklu, ali osim tog zvuka ništa drugo se nije desilo drugo... čini mi se da se to više ne čuje, a možda se i čuje, štajaznam meni je muzika stalno na glasno tako da ne čujem auto zvukove

e taj dogbone je meni otišao.

uglavnom uzeo neki iz lagerosa neki (ne sjećam se stvarno koji), možda netko kuži sa logoa ovog i reko mi anđelko od tamo da je to u biti orginalni samo što tu dolje ovo oturpijano piše renault pošto isti oem radi za njih i za tu neku firmu, razlika je u cijeni jednostavno, a ne isplati im se stavljat posebni proizvodni proces za graviranje drugog logoa nego im je jednostavnije ostrugat orginal reno i stavit u vrećicu.

e sad laže on, lažem ja, ali ovakva promjena texture materijala iliti očito brušenje postoji samo na tom jednom jedinom mjestu.
syss je offline   Reply With Quote