Citiraj:
Autor c-shadow
Evo meni na cliu II dci, 4 vrata iz 2004.g. neki dan počelo pucati u vozačevim vratima kod dizanja/spuštanja stakla :-)
Popucale plastike kojima se staklo drži za podizač - naručio repair kit na ebay.co.uk, cca 10$ pa ćemo vidjeti kad stigne. Na tom motoru redovno odlaze nosači motora, pogotovi onaj "dogbone" ispod motora dolje, zamjenski su cca 150-200kn, kako koji, original je dosta kvalitetniji, ali i skuplji. Gornji na desnoj strani motora isto odlazi, ali na puno većoj kilometraži, a taj je hidraulički. Kvalitetniji (Sasic, Hutchinson) košta cca 600 kn. Mijenjao ga na nekih 150 kkm.
|
meni se to pucanje bilo javilo na suvozačkom staklu, ali osim tog zvuka ništa drugo se nije desilo drugo... čini mi se da se to više ne čuje, a možda se i čuje, štajaznam meni je muzika stalno na glasno tako da ne čujem auto zvukove
e taj dogbone je meni otišao.
uglavnom uzeo neki iz lagerosa neki (ne sjećam se stvarno koji), možda netko kuži sa logoa ovog i reko mi anđelko od tamo da je to u biti orginalni samo što tu dolje ovo oturpijano piše renault pošto isti oem radi za njih i za tu neku firmu, razlika je u cijeni jednostavno, a ne isplati im se stavljat posebni proizvodni proces za graviranje drugog logoa nego im je jednostavnije ostrugat orginal reno i stavit u vrećicu.
e sad laže on, lažem ja, ali ovakva promjena texture materijala iliti očito brušenje postoji samo na tom jednom jedinom mjestu.