Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.08.2014., 11:14   #11751
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
vuco još jedna sitnica ako ideš na clio 2... gledaj da zemeš model sa 5 vrata, em radi praktičnosti em radi činjenice da na 3 vrata znaju otić motori podizača stakala koji su očito isti kao i na 5vratnom modelu, a stakla/tereta duplo više za dizat.

meni je otišla guma na donjem nosaču motora (150kn sa rukama) tamo negdje 4. godinu posjedovanja i ništa autu nije bilo nego nakon zamjene je jednostavno mirnije radio, primjetio majstor na velikom servisu i sada nedavno senzor radilice i još nekaj ubij me kaj (1100kn sa rukama) što se zna da tamo negdje na 5oj godini odlazi, a eto meni je u 7oj.

redoviti servisi tak jasno, a auto maltram ono apsolutno svakom točkom ikada zapisanom kako se ne bi trebalo ophoditi prema vozilu
Evo meni na cliu II dci, 4 vrata iz 2004.g. neki dan počelo pucati u vozačevim vratima kod dizanja/spuštanja stakla :-)
Popucale plastike kojima se staklo drži za podizač - naručio repair kit na ebay.co.uk, cca 10$ pa ćemo vidjeti kad stigne. Na tom motoru redovno odlaze nosači motora, pogotovi onaj "dogbone" ispod motora dolje, zamjenski su cca 150-200kn, kako koji, original je dosta kvalitetniji, ali i skuplji. Gornji na desnoj strani motora isto odlazi, ali na puno većoj kilometraži, a taj je hidraulički. Kvalitetniji (Sasic, Hutchinson) košta cca 600 kn. Mijenjao ga na nekih 150 kkm.
c-shadow je offline   Reply With Quote