Astra classic s tim motorom je podosta troma, ne znam tebi možda nije, ali znam da pod bilo kakvim loadom troši ko neki ozbiljniji motor a ne nudi baš niš za uzvrat.
I izbjegavaj 1.2 3 cilindra i slične male motore. Koliko sam skužio uglavnom se voziš brzom cestom/autoputom. To je horor za mali motor kojem je glavna namjena grad. Em će potrošnja porast za duplo čim se približiš 130 em je buka takva da ni razglas u autu ne pomaže. Znam iz prve ruke.
Od svega kaj si nabrojao ja bi clia. 1.5 dci je bio prije problematičan, sad je to druga priča već. Jedino bi ja možda gledao model od 100ks(ili 110?) jer ima 6 brzina i tu se doslovce možeš do Sv. Nedjelje dokotrljat s 4l. Ali da, šansa da naletiš na silovani primjerak kod kojeg te čeka popravak turbine je velika. Al to ti je tak kod svakog dizela.
Pogledaj i kakvog focusa 1.8tdci, 1.6 dizlo je PSA(pežo-citroen) motor dok je 1.8 oldskul ford i voze i voze bez problema..
A ni Fiesta nije loš izbor, probaj sjest u auto. Čini se mali ali ima dosta prostora unutra. Plus iza ti stanu dvije sjedalice i odrasla osoba između. Gepek je doduše li-la.
Megane 1.6 isto super auto.
Samo si izvaži troškove dizel vs. benzinac. Vidi kolko km radiš godišnje pa si izračunaj jel ti se isplati.
S obzirom da kupuješ auto 4-5 godina star s blizu 100k km budi svjestan da je to vrijeme velikog servisa, pa imaj lovu spremnu za to.
Za servis ti šaljem na pm, dečko je korektan i reći će ti na licu mjesta mane auta i dat ti približan izračun da znaš kaj te čeka.
Na huo.hr možeš izvuć broj šasije po registraciji, a
ovdje s tim brojem šasije možeš vidjet jel postoji kakav teret na fini. I bježi od autokuća.