Tema: Switcher :-)
View Single Post
Staro 24.08.2005., 00:50   #34
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Originally posted by Crash009
pa jel imaš garanciju na ploču?
To je ono što me najviše sekira, negdje u prvim danima kad sam kupio ploču još sav ozarena lica i sretan u duši jer sam se konačno domogao prave ploče uhvati ja malo enkodirati koji DVD ( sigurnosna kopija :burn: ) i negdje pred kraj , nekih 10-tak min ugleda ja u Aidi temp procesora od 70c ?!? Skoči na 73 pa u sekundi pade na 70... :confused:
A ništ rekoh sebi, tih 10min će valjda proc izdržat kao što i je. Otvori ja kućište i upali komp , sve izgleda ok ! Temp u mirovanju 55 ! Kuler se vrti ko blesav , probam ja rukom i maltene ga izčupa iz kompa.! Zamislite ljudi , puče mi ono jedno oko od plastike gdje se kače zakačke od kulera. To je puklo dok je enkodirao i malo se kuler nakrivio , odvoio od proca i zato je toliko grijao Pošto je ploča kupljena u Karlovcu (tam radim) a ja bio na debelom godišnjem i taman dobio ADSL nije bilo šanse da ja sad to šaljem poštom i čekam kojih mjesec dana a flat rate da propada
Auto-Osijek- prva trg. i kupi ja Data Cooler vodeno koje ne treba tu plastiku. Doduše morao sam lemilicom otopit plastiku odozdola jer Asusove nove ploče nemaju šarafčiće kao stare da moš skinit tu glupu plastiku. Vodeno fino bućka , proc koda je u sibiru , ploča je radila ko cager i tko je onda razmišljao o nekakvoj garanciji zbog plastike !?
stuc je offline   Reply With Quote