Citiraj:
Originally posted by Crash009
mogu se kladit da je bio neki shitpower 400w
|
Ma da ! Chieftec 410w sa 12 fanom , pa to nije vrhunsko napajanje ali nije ni loše !
Ma čim sam kupio ploču odmah sam zamjenio tu žvaku sa pravom pastom , kuler je ok- ko kuća velik
Kažem vam , 3 mjeseca je ploča sasvim normalno i fino radila i onda se AGP slot počeo nenormalno grijati kao i čipset. Pa voltaže poblesavile...
Kad sam kupio ploču i voltažu stavio na "auto" bila je 1.51-1.52 , kad je sve to počelo zaj... minimalna voltaža je konstantno stajala na 1.54-1.56 i šta god ja radio niže nije moglo.
Mjenjo bios pa vraćao stari itd,itd...
Grafa nakon sat vremena igranja vruća ko pas , odnesem kod komše - hladna ko led (bivša 9200)
Njegova grafa se isto jako grijala na mojoj ploči. Jednostavno ploča ošla u k...
Bem ti Asus... Prije sam imao P4S800 i bila je kao grom no nije dual chanel pa reko da se moderniziram malo
Još nešto što sam zanimljivo primjetio kod Asusovih ploča u zadnje vrijeme - naime , nisu više čvrste, jake, robusne kao nekad. Kad uzmete ploču za njene krajeve vibrira vam u ruci kao sulc u zdjelici

Stara Asusova P4S800 kad si uhvatio za krajeve nije se toliko tresla , vibrirala. Ja sve mislim da se na mojoj ploči nešto odlemilo ali se to jednostavno ne vidi ili kad se ploča zagrije pa pošto je ko žvaka to neko mjesto izgubi kontakt te naponi poblesave ili jednostavno taj dio što filtrira , stabilizira napone na ploči ne radi kako spada jer se odlemio. Neznam kako bih to drugo objasnio jer komp moze biti upaljen i 10 dana te enkodirati divx ploča radi ko zmaj. Čim se uleti u kakve testove tipa Mark itd... te igrice ploča se počne nenormalno grijati i PAF