View Single Post
Staro 21.08.2014., 13:13   #6
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Kvaka je u tome šta ovi Windowsi 7 Ultimate 32-bit koji jesu na kopmu rade odlično od samog početka i do neki dan je sve bilo ok sa mrežnom karticom i najednom je prdnula. Onda sam ja ubacio drugi HDD da ne s*ebem postojeću instalaciju i metnuo sam Win 7 Professional 64-bit i opet je isto. Imam Linuxa nekoliko ali mislim da mi to nije riješenje...

EDIT: Sinoć pogasio sve i isključio sve iz struje. Jutros ukopčavam,palim komp i nalazi ethernet controller. Instaliram s tvoga linka (u slučaju da nisam skidao do sad tu verziju) i opet na kraju instalacije Realtek ne detektira kabel ovo ono i ja opet na have disk i gurnem za Win 7 64 ovog puta i LAN opet proradi. Restart i nema je... Onda sam bio pametan i nakon restarta isključio komp i kad se je ugasio,na napajanju ugasio prekidač par minuta i opet uključio i podigao winse i opet imam LAN.
Dali sad da žrtvujem novu bateriju za ploču i probam? Još eventualno to mada mi se ne čini skroz logično jer ne zaboravlja postavke biosa (vrijeme,boot order i ostalo...) Ili da zovem Muldera i Scully?

Zadnje izmijenjeno od: smuchac. 21.08.2014. u 13:28.
smuchac je offline   Reply With Quote