View Single Post
Staro 18.08.2014., 20:45   #19
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Slikom samo potvrdjujes moju izjavu, em da je na visem polozaju bolji signal nego na zemlji, em da je to onih 1%
Ne, slika potvrdjuje da je signal dobar samo na odredjenoj poziciji a ne sto je vislje jer i na slici se vidi da moze stick biti i JOS VISLJE pa nije... jel

Citiraj:
Autor mmeduza Pregled postova
Nazalost na tom mjestu ujutro pići sunce i nemoguće sjediti ako pada kiša jer nema nadstrešnice pa mi iz tog razloga treba router
Ako ti nemos biti na tom mjestu radi kise onda ni router ne moze tu boraviti osim ako je u nekom vodonepropusnom kucistu....

Poslusaj @Prezime, on ima iskustva zavlacenja po tavanima... uzmi bilo koji router sa podrskom za 3g stick i budes surfala minum ko ovaj

https://www.youtube.com/watch?v=fk_CEJiugr0

Citiraj:
Autor mmeduza Pregled postova
E sad ono što mene muči jest da li to što ja na tom bez modema vidim antenu znači da će on bolje hvatati signal od onog sa ugrađenim modemom
i to je to finalno pitanje: sa ili bez modema?
Ne, ta antena je za WiFi a podrsku ima preko USB utora za stick i to je bolje rjesenje jer mozes stick stavit na usb kabl od 2-3m pa korigirati prijem istoga dok sa routerom koji ima ugradjen modem moras kompletno setati dok mu ne nadjes idealnu poziciju.
silver_tip je offline   Reply With Quote