Citiraj:
Autor Prezime
Slikom samo potvrdjujes moju izjavu, em da je na visem polozaju bolji signal nego na zemlji, em da je to onih 1% 
|
Ne, slika potvrdjuje da je signal dobar samo na odredjenoj poziciji a ne sto je vislje jer i na slici se vidi da moze stick biti i JOS VISLJE pa nije... jel
Citiraj:
Autor mmeduza
Nazalost na tom mjestu ujutro pići sunce i nemoguće sjediti ako pada kiša jer nema nadstrešnice pa mi iz tog razloga treba router 
|
Ako ti nemos biti na tom mjestu radi kise onda ni router ne moze tu boraviti osim ako je u nekom vodonepropusnom kucistu....
Poslusaj @Prezime, on ima iskustva zavlacenja po tavanima... uzmi bilo koji router sa podrskom za 3g stick i budes surfala minum ko ovaj
https://www.youtube.com/watch?v=fk_CEJiugr0
Citiraj:
Autor mmeduza
E sad ono što mene muči jest da li to što ja na tom bez modema vidim antenu znači da će on bolje hvatati signal od onog sa ugrađenim modemom
i to je to finalno pitanje: sa ili bez modema?
|
Ne, ta antena je za WiFi a podrsku ima preko USB utora za stick i to je bolje rjesenje jer mozes stick stavit na usb kabl od 2-3m pa korigirati prijem istoga dok sa routerom koji ima ugradjen modem moras kompletno setati dok mu ne nadjes idealnu poziciju.