Ma nema sada tu veze IPTV, vec sam adsl i sama tvrdnja covjeka da je on napravio da mu roter ima znatno vecu brzinu jer je naoravio ne znam sta na routeru. Sto se tice toga s npr s MaxTV-om i meni se malo digne brzina kada je ugasen (to vidim pogotovo kod skidanja preko ftp-a i direktno sa svojega servera). Stvar je u tome da on tvrdi kako je povecao sam sebi brzinu nekom modifikacijom i da mu to sada radi. Tu pricam o doslovno povecanju od vise Mbit/s. Za mene su to bajke. Samo mi je zao sto mi to ne vjeruje gospodin kojemu pokusavam vec duze vrijeme objasniti da mu ta osoba prodaje bajke. Zato sam postavio tu pitanje da mu i vi objasnite zasto to nije moguce jer ce vjerojatno vise vama vjero vati posto znam da tu ima dosta strucnjaka na ovome podrucju te se zato jos jednom unaprijed zahvaljujem na svim sadasnjim i buducim odgovorima. Gospodinu cu poslati link do teme pa da sam vidi zasto to nije moguce izvesti jer brzinu otvara provider, a ne ti bilo kakvom modifikacijom routera....ni putem software-a, a ni putem hardware-a. Uz to osoba naravno ne radi za providera pa ne moze sam sebi besplatno otvorit pipu i povecati si brzinu vec on tvrdi da on zna to napraviti na routeru. To vec duze traje, a ja vise ne znam kako da objasnim covjeku da je to nemoguce. Cak je zadnji puta u razgovor usla prica i o procesoru na routeru, ali zanemarimo to. Isto tako ja osobno to povecanje nisam vidio, a i znam sta se moze, a sta ne. Zato ste mi vi ti da objasnite i vi te stvaro covjeku jer mu netko gadno laze.