View Single Post
Staro 15.08.2014., 19:37   #155
dadosbcro
Premium
Moj komp

dadosbcro's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
@Don Kihoty
Nisam niti pokušavao slati kod nas pošto sam 7950 kupio u Njemačkoj, pa sam prvo kontaktirao RMA support, opisao kvar, poslao im link sa video clipom na kojem se vidi problem i zamolio ih ako je ikako moguće poslati karticu direktno u Powercolor negdje u EU da izbjegnem slanje u trgovinu iz koje je naručena...jer da sam slao prvo u tu trgovinu, postoji mogučnost da mi je ne bi poslali u RH ili bi je poslali nazad o mom trošku....jer ju je bratić iz DE naručio na svoju adresu, pa bi njega morao opet tlačiti da mi pošalje u Hrvatsku, i vjerujem da bi me ispalo skuplje jer bi morao platiti slanje za DE i onda od bratića iz DE za RH, i duže bi trajalo

Što se tiče supporta svaka pohvala za Powercolor, nije prošlo niti 24 sata dobio sam odgovor od stvarno ljubaznog momka s TUL obrazcem koji sam ispunio sa kontakt podatcima i opisom kvara, vratio mu mail sa tim obrazcem u att. i sutradan mi je već odgovorio sa RMA brojem i na koju adresu da šaljem, sa napomenom da kartica mora biti dobro zapakirana da ne dođe do fizičkog oštecenja u transportu i da RMA broj mora biti ispisan na vidljivom mjestu sa vanjske strane kutije...

Uglavnom šalje se u Hoofddorp Nizozemska, TUL BV RMA Department, za 4 dana paket je tamo i isto toliko nazad, grafa je stigla za 12 dana sa vikendom ili za 10 radnih dana, brže nego da sam slao negdje kod nas

@Drvoje
Da, ima proizvoda koji se kod nas jednostavno ne mogu kupiti, čudi me da nema i powercolora, jer im nisu loše kartice, pogotovo PCS modeli i obično su jeftiniji cca 10tak% od konkurencije, tipa gigabyte, Asus, Sapphire.... recimo R9 290 PCS+ mi je jedna od ljepših kartica, jest da zauzima 2,5 slota ali je također večinom izrađena od metala, nije plastika i koliko sam uspio pročitati dosta dobro hladi i nije toliko bučna s obzirom da su na njoj 3 venta....imaju čak u ponudi i LCS modela koji dolaze sa EK vodenim full cover blokovima...

Zadnje izmijenjeno od: dadosbcro. 15.08.2014. u 19:45.
dadosbcro je offline   Reply With Quote