View Single Post
Staro 14.08.2014., 11:20   #7
goranbo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2010
Aha, kuzim logiku.
No, ja tog gigaseta ne mislim mijenjati, niti sumi toliko bitni odlazni pozivi s fiksne linije.

U proslom stanu sam ja imao tog gigaseta spojenog samo preko LAN-a, i poseban telefon spojen na ruter, zbog drugih ukucana. to je sve radilo kak treba (jos prije toga, prije IMS-a, je bilo najbolje, jer sam preko OBICNOG telefona mogao zvati i preko fiksne i preko inozemnog VOIP-a, tj drugi ukucni su to koristili.)
Imam previse aparature ne da mi se ovdje u drugom stanu imati dva telefona koje ionak skoro ne koristim. Vise sam onak neki geek pa bi htio kao da mi to kak treba funkcionira A sad donekle i funkcionira imam voipp odlazne i fiksne dolazne iak me niko jos nije zvao i ne znam kad ce na fiksni tel.

Jer problem vjerojatno i je u postavkama izmedju tog gigaseta i rutera, postavkama samog gigaseta, ili samom gigasetu A580IP (iako, velim, nisam taj problem bas nasao na internetu,a to onda ukazuje na problem izmedju IP teelfona i IMS-a).

Ali probat cu spojit drugi telefon:
Ako se javlja ista greska, to bi mi govorilo mnogo
Ako se ne javi greska - to mi ne pomaze, i dalje imam problem i ne znam je li u samoj nemogucnosti gigaseta problem ili u postavkama rutera/gigaseta

Zadnje izmijenjeno od: goranbo. 14.08.2014. u 11:27.
goranbo je offline   Reply With Quote