To je neki maleni dućan pokraj Splita. Nisu poznati, al su u zadnje vrijeme počeli expanziju. Nisu baš doslovno rekli da će me ubit struja, al su svašta rekli- kako im dolaze budale koje misle da mogu same ugradit modem i koje na kraju imaju štetu od par tisuća kn. Imam PC već 2 godine,a kad sam ga kupija, nisan znan ama baš ništa. Sad je to puno bolje...
Šta se tiče dvaju antivirusa, čuja san da se ne mogu držati na kompu istovremeno Norton+ neki drugi, al da 2 druga mogu nekako (naravno, mora se odma to rješavat), a nikako nisan moga znat! Mnogo njih stavi 2 antivirusa...
3
PS: Ovi šta si mi "optimizirali" windowse su mi podijelili i hard disk u particije- i to je nešto

PS2: Nije to samo problem u ovoj firmi- svi oni tako rade. Evo baš sad mi susjed kupija komp za 6700 kn (gotovina) i složili su mu konfiguraciju koja je po mom mišljenju očajna: Nekakav Celeron na 2.8, 80gb HD, Radeon 9600SE (!!!!) i još neki 17'' CRT+ 2.1 zvučnici i printer. U konačnici je to moglo puno bolje. A on je doša u trgovinu i reka likovima da želi komp za 6ipo tisuća kn. Tako san i ja upa u zamku prije 2 godine...