View Single Post
Staro 22.08.2005., 22:58   #15
Mattheous
Premium
Moj komp

Mattheous's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
To je neki maleni dućan pokraj Splita. Nisu poznati, al su u zadnje vrijeme počeli expanziju. Nisu baš doslovno rekli da će me ubit struja, al su svašta rekli- kako im dolaze budale koje misle da mogu same ugradit modem i koje na kraju imaju štetu od par tisuća kn. Imam PC već 2 godine,a kad sam ga kupija, nisan znan ama baš ništa. Sad je to puno bolje...
Šta se tiče dvaju antivirusa, čuja san da se ne mogu držati na kompu istovremeno Norton+ neki drugi, al da 2 druga mogu nekako (naravno, mora se odma to rješavat), a nikako nisan moga znat! Mnogo njih stavi 2 antivirusa...
3
PS: Ovi šta si mi "optimizirali" windowse su mi podijelili i hard disk u particije- i to je nešto
PS2: Nije to samo problem u ovoj firmi- svi oni tako rade. Evo baš sad mi susjed kupija komp za 6700 kn (gotovina) i složili su mu konfiguraciju koja je po mom mišljenju očajna: Nekakav Celeron na 2.8, 80gb HD, Radeon 9600SE (!!!!) i još neki 17'' CRT+ 2.1 zvučnici i printer. U konačnici je to moglo puno bolje. A on je doša u trgovinu i reka likovima da želi komp za 6ipo tisuća kn. Tako san i ja upa u zamku prije 2 godine...
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind.
Mattheous je offline   Reply With Quote