View Single Post
Staro 11.08.2014., 21:51   #6204
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Kupovina graficke

Istina, sve što si naveo stoji

Onda kad malo bolje razmislim, skoro pa mi nije imao smisla prelazak sa Phenoma II X6 1090T na ovo čudo
Stalno svi pričaju o nekom optimiziranju igara za multicore, kak je krenulo, ne znam da li ćemo to doživit
Jebiga, zato je tu Intel sa IPC skoro nedodirljiv.

No dosta o procevima, odosmo u OT.

ON topic, čisto da se savjetujem, što mislite o prelasku na R9 290 (neka sa boljim hlađenjem - Sapphire Tri-x, MSI Gaming ili Giga Windforce) sa ovog trenutnog sistema pod moj komp? To bi zapravo više bio nekakav sidegrade nego upgrade, jer ove dvije clockane do iberlaufa imaju više konjskih snaga ali poanta je u tome da ovaj crossfire kad radi -radi ko beba, a kad ne radi, moš ga hebat. Ali smiješno mi je da dan danas izlaze igre(top naslovi poput Watch dogsa, Thief IV) koje ne podržavaju CF, pa mi se uopće ne da razmišljati više o tom, da li će raditi, pa kemijat sa postavkama u driverima, modovima, tweakovima i radeon pro programičićem. Spomenut ću i beneficije poput manjeg zagrijavanja i buke (ali to je u razumnim razinama i sa trenutnim setupom) te sa single gpu-om nema microstutteringa, kojeg isto primjećujem u pojedinim igrama/benchevima unatoč famoznom frame pacingu...

Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 12.08.2014. u 17:02.
Sam Fischer je offline   Reply With Quote