Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.08.2014., 14:24   #11337
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ne govorim uopce o tome da poginut mozes i od klavira koji je ispo iz aviona. Nije ni strah nego je oprez. Razilika izmedu cimanja auta sa 130 i 170 je ogromna, probaj ak ne vjerujes mada ti nebi preporucio. Meni je stvarno glupo zbog takvih stvari stavljat glavu u torbu no ja sam svaki je..eni dan na tom glupom autoputu pa mozda malo drugacije gledam na to.
Slazem se, naravno da nije isto. Opet svacan ove u Audiju R8, testirali su, zaletili su se i (vjerovatno su probali izbajec) sudar. Glavu u torbu, neman pojma valjda je od osobe do osobe. Nisan toliko na autoputu (4/7 zadnjih 7 dana, krace relacije), ali budala svejedno ima previse. Samo kad se sitin prije par dana za vrime kise koliko me auta (pa cak i autobus profesionalni vozac) skoro skupilo da nisan kocio, svira, biza u sve strane, a brzine su ~60 km/h po gradu.
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Ja usporavam kad nailazim na auto koji je iza kamiona. U 90% situacija mi izlete u zadnji tren. Ljudi jednostavno ne znaju voziti. Kao da voze na lokalnim cestama i onda obilaze u zadnji mogući tren. Kad su dva kamiona blizu, znam da će mi izletiti i obilaziti jedan drugog. Naravno da mi onda dođe biser i još mi blica da ubrzam. Kuda? Da se popnem na labudicu? .
Problem je sta autoskola to slabo pripremi, nekako bi i prisa priko toga da nisu uvjezbani za brzu voznju, nemaju iskustva blabla. Ali doslo je do banalnih stvari kao sta je paralelno parkiranje i sl stvari koje pojedinac pocetnik mora znati, inace bi iza 2. pokusaja dobio zabranu polaganja.

Te sta blicaju necu komentirat jer blican samo kad vidin plavce. BTW jutros pretres (carina) na A1

Terencem na plažu: Slovenac je htio spustiti jet-ski u more

Naravno da je terenac ima bi low range i blokadu.
Baja 001 je offline   Reply With Quote