Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.08.2014., 13:45   #11334
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Meni su jos manje jasni oni koji svjesno ne usporavaju kad vide tak nes velko i sporo i nastave dalje po plinu. Doslovno si stavljaju glavu u torbu jer ih netko drugi moze kostat glave jer ne zele na tren maknut nogu s gasa. Te situacije bi iskusan vozac trebal u dobroj mjeri predvidit i bit spreman na takva sranja. Ljudi voze, pogotovo sad po 12 + sati, vuku kucice koje voze jednom godisnje, kamiondzije spavaju za volanom(turci najvise) itd.. Prolazit pored takvog u punoj brzini je doslovno kockanje.
A sve je kockanje, moze ti i guma puknit, ne mislis o tome.

Prakticki uvik mozes usporavat i zivit u stahu, sta ako te taj isti takne na 130 km/h, isto ces (vjerovatno) poljubit ogradu, i (mozda) poginit.

Generalno mi idu na zivce svi ti "sposobni" jer prolaze na crveno, siku trake, ne prate promet i sl.

Ima san situaciju nazad 2 godine, kad me lik udario od zada, naravno bio san priseban i dovoljno brz da umaknen dobrin dijelom pa nisan nista vise razbio, ali lik je definitivno moga izbjec isto da je otisa livo (i pusta zablokiranu kocnicu). Opet kazen nebitna brzina, ja san odreagira maximalno i nisan dobio gepek u glavi. To su jednostavno invalidi i nema boljeg opisa.
Baja 001 je offline   Reply With Quote