hvala na informacijama =)
znaci konzole ce uvijek grafikom zaostajati za PC.
a istina, NFS Most Wanted (2012) izgleda prekrasno na xbox 360. ali opet - ja vidim po njemu - da nema antialiasing nikakav (sve je nazubljeno) i tako dalje.
imam full hd tv i mozda i rezolucija nije full hd. ko zna. al igra izgleda ljepo. kad se izdaleka gleda, mozda se ni ne kuzi taj manjak antialiasinga i to da je igra nazubljena.
dakle konzole= manjak podesavanja grafike, slabije graficke opcije, slabija rezolucija ALI - velik broj godina se mogu igrati igre na konzoli, a igre za PC moram PC kupovati novi da bi vrtio dobro... svakih neznam kolko god
konzola = stavim igru i igram sa prijateljima, nema doslovno nikakve zezancije s instaliravanjem i ovim onim, serialom, vamo tamo. doslovno stavim igru i sa ekipom prijatelja igram u roku 3minute.
mislim da je za ovako drustvene igre (ne na netu nego ove drustvene, sa drustvom doma kada igras) konzola ipak bolje rijesenje jer je sve jednostavnije i optimiziranije i svasta.
i tako, mislim da je dobra opcija isto tako kupiti xbox 360 kad izadje xbox one

ko sto sam ja, jer je cjena niska (xbox 360 sam platio 1600kn) a igre koje se nude, tj ogromna kolicina igara koje se nude, imaju odlicnu grafiku (pogledajte gore link kako izgleda Dead Or Alive 5 Ultiamte, likovima u igri se vidi doslovno znoj dok curi po tijelu!!) itd... a i starije igre nisu lose. jednom prosjecnom igracu ili nekom ko se zeli tu i tamo opustiti uz xbox360, nis mu ne fali. Need for speed izgleda super, jednsotavno je, nema instalacija.. itd, za malo para konzola, a takav komp bi moro platit ....