Osim šta za razliku od npr. Asusa, MSI-ija, Gigabyta daje "samo" 24. mj. jamstva, u Gainwardu jako često koriste odrone od hlađenja (i po pitanju buke ali i temperature) na svojim modelima, da čak i na onim skupljim karticama - a sve to za cijenu istu ka i u konkurencije ili 1% nižu.
I onda još drsko stave naljepnicu kojom korisnik gubi jamstvo u slučaju zamjene originalnog hladnjaka. Da ne bi slučajno imali poveći RMA zbog kupčevog nemara. Nemojte mislit da je u pitanju nešto šta možete pincetom rješit, već je u pitanju ili metalizirana naljepnica iz "1001" dijela ili je ona mikro okrugla - na samom šarafu.
Ma nek bankrotiraju pomalo i sigurno (samo se nadam da ih ovaj put neće nitko normalan kupit, ka Palit 2005., već da će ih samo ugasit).
Likovi (Gainward) su vezani samo za nEvidiju (ATI su imali mislim samo HD4xxx seriju), cijene im nisu ništa niže nego u konkurencije - pa ja jednostavno ne vidim logiku kupovanja njihovih proizvoda - hoćeš ATI ne može, hoćeš nižu cijenu - ne može, hoćeš dulje jamstvo. bar godinu - ne može, hoćeš kvalitetno/učinkovito hlađenje - ne može.....
U slučaju da se koja mimoza nađe uvriđena spominjanjem ovog odrona od firme - osim šta sam ima davno Gainward karticu (FX 5600) - tu na forumu vidim nešto ekipe koja posjeduje njihove kartice i kuka zbog temperature/buke/jamstva/naljepnica... - ma dajte crknite više (Gainward ne ovi šta kukaju

) i nek vas konkurencija zgazi ka plitki potok (iako bi osobno volija da se otvori još 50 firmi koji se bave proizvodnjom VGA/MBO - makar samo ime bilo drukčije a OEM/ODM bija svima isti - npr. FOXCONN

)
BTW XFX se navodno popravija odabirom komponenti na grafama - izgleda da im se PCB više ne uvija ka rizla
Bez flejmanja i trolanja samo argumentirano raspravljamo jelte
MOD Sorry na OT o grafi