Citiraj:
Autor Mileni
Hi Adolf 
|
hello! PANZERFAUST!!!
Citiraj:
Autor panda505
Zato što su ljudi i "fanovi" određenih stvari.
Npr. Susjed je dok smo bili klinci postao ogroman obožavatelj Transformersa i to ga jednostavno prati do dan danas. Dok smo bili klinci, bile su se skupljale sve Transformers igračke (skuplja ih i dan danas...) i gledanje animiranih serija/filmova Transformersa, a sad gledanje ovih novijih filmova. I jednostavno ga boli za kritike, on će to pogledat i bit će mu dobro
Ja sam primjerice sucker za LotR i Hobbita. Pročitao sve knjige, pogledao sve filmove do sad. Blu Ray LotR trilogije stoji na hardu da se može pogledat u svako doba dana. I iako mi je ovaj zadnji Hobbit bio naporan (zasp'o sam skoro 3 puta u Cinestaru) ipak mislim ić gledat zadnji nasatavak koji izlazi za koji par mjeseci
To je stvar ukusa i đabe ti je raspravljat
Imam frenda kojemu je Shawshank sranje, a meni je to remek dijelo. Zato je njemu Avatar najbolji film ikad snimljen, a meni je to teško sranje
|
majke mi ako se sjećam što se dešavalo u tom avataru
Citiraj:
Autor karabaja
|
mene je recimo tamo prije nekog doba
mr. nobody dokosurio... morat ću ga ponovo prožvakat.
inače jučer pogledali
grduge match i zabavili se like a motherfucker
fakat je film odlična zabava, o glumi ne treba previše trošiti riječi jer su stvarno odlični, a smijali smo se x puta... odličan humor.
nakon toga išao gledat
joe i ono film je generalno oke, mračan dosta i težak i to je sve oke, ali brate ovaj nikolas kejđ... taj frajer je valjda najgori glumac holivuda onak like ever... ovo mu je predano na pladnju da mu bude uloga života i dolazi ona prva autoportret-scena i te njegove random grimase i pogledi... mali ga je nadglumio brutalno... što zapravo i nije tako teško
edit: @partviš... meni je 21 isto bio onak zabavan prilično, iskreno sam imao puno manja očekivanja, pogotovo na području humora. scena sa ron swansonom (znam da se tak ne zove) gdje ovaj mora prava reć napamet je LOL