View Single Post
Staro 31.07.2014., 23:42   #14345
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ma neka gledaju ljudi što se mene tiče kroz prozor, ali brate mili po kojim točno kriterijima su takova govna na ekranu nešto za preporučiti ikome?

Zato što su ljudi i "fanovi" određenih stvari.
Npr. Susjed je dok smo bili klinci postao ogroman obožavatelj Transformersa i to ga jednostavno prati do dan danas. Dok smo bili klinci, bile su se skupljale sve Transformers igračke (skuplja ih i dan danas...) i gledanje animiranih serija/filmova Transformersa, a sad gledanje ovih novijih filmova. I jednostavno ga boli za kritike, on će to pogledat i bit će mu dobro

Ja sam primjerice sucker za LotR i Hobbita. Pročitao sve knjige, pogledao sve filmove do sad. Blu Ray LotR trilogije stoji na hardu da se može pogledat u svako doba dana. I iako mi je ovaj zadnji Hobbit bio naporan (zasp'o sam skoro 3 puta u Cinestaru) ipak mislim ić gledat zadnji nasatavak koji izlazi za koji par mjeseci

To je stvar ukusa i đabe ti je raspravljat

Imam frenda kojemu je Shawshank sranje, a meni je to remek dijelo. Zato je njemu Avatar najbolji film ikad snimljen, a meni je to teško sranje

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote