View Single Post
Staro 31.07.2014., 22:13   #3597
Beetlejuice
Nisko letim, visoko padam
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Balboa Pregled postova
Molim vas za savjet oko ovog slučaja.

Stigao mi je item iz UK-a, vrijednost 16USD, item je poslala firma koja ima 99,8% pozitivan feedback na tisuće proizvoda.
Sam item je stigao oštećen, pun udubljenja i ogrebotina koje su znakovite za rabljenu robu, a ne za oštećenja prilikom transporta jer je poslan u finoj kutijici za zaštitnom spužvom unutra.

Ovo stoji u descriptionu:

Šta učiniti?
Napisati im u poruci sve šta sam ovdje napisao (mogu im i slike poslati) i čekati da mi kaže da pošaljem item nazad u UK (cijena slanja je 60-ak kuna, 250g+) i očekivati da će mi refundirati moju poštarinu i poslati novi item (za kojeg sumnjam da će biti kvalitetan i zadovoljavajući).
Ili se dogovoriti da ja ništa ne šaljem i da neka pošalju novi item?
(Ili se praviti blesav i napisati im nakon nekog vremena da item nije stigao...što jest kurvinski, ali i ovo je kurvinski od njih jer su znali i vidjeli šta šalju...)

Hvala unaprijed
A imaš i onu treču opciju koju očito nitko ne spominje, a to je da se javiš čovijeku i objasniš situaciju. Usput mu navedeš da bi te slanje itema nazad ispalo preskupo i neka ti da full refund i da mu budeš ostavio pozitivan feedback. Sve svoje probleme sam na taj način riješavao i uvijek sam dobio ono što sam želio.

Beetlejuice je offline   Reply With Quote