View Single Post
Staro 31.07.2014., 23:09   #5880
Shockre
Premium
Moj komp

Shockre's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
nabavih konacno lumiu 930 danas..
uzeo sam crnu, nadam se da ce se drzat bolje od crnog iPhonea 5.
OS mi se svida, sve radi kako spada, imam (skoro) sve appove koji mi trebaju. moram nac neki s kojim mogu pustat muziku i internet radio preko DLNA na zvucnik. nokia play to radi za pjesme s moba, al kad zavrsi jednu pjesmu nejde na sljedecu. ne znam jel ja radim nes krivo il je stvarno tak zamisljeno.
ekran je super kad ga se iskalibrira (M$ nesto zaje*o sa updateom softwarea pa ide na ljubicasto inace, rekli su da ce sredit uskoro), kamera mi je odlicna, pogotovo ova tipka za slikat.. naravno, to sve u usporedbi sa iPhoneom 5 kojeg sam imao dosad, vjerujem da je na 1020 jos bolja, al meni je i ovo wow i dobar napredak u odnosu na prije.
bilo bi lijepo da ima system-wide DLNA kao sto apple ima airplay i da ima toggle za flashlight u OSu (al opet apple nema toggle za hotspot sto mi je nebulozno), ovi 3rd party mi se ne svidaju bas.
i na kraju, grije se, al grijao mi se i iPhone.. vidjet cu koliko ce bit primjetno kad ga pocnem normalno koristit, a ne ko danas da se nisam od 11 ujutro mico s njega
baterija isto, bas me zanima kakva ce mi bit posto su ju svi popljuvali. ocekujem da mi traje od kad se probudim do kad ne odem spavat, vise od tog mi ne treba.. ja na spavanje, mob na punjenje, tako mi je zadnjih 6 godina od prvog smartphonea.
Shockre je offline