View Single Post
Staro 31.07.2014., 18:31   #14327
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
kaj im fali? ozbiljno?! mislim možemo na temu kaj im fali sada jedno 3 strane okrenuti.

pitanje je zapravo zakaj se nekada nekome ne gleda dobra drama ili krimić ili triler i taj mozak na pašu fazon... meni je mozak na pašu kad sam alkoholiziran i nadrogiran sa ekipom i treba na rofl, ostatak vremena me jednostavno ne zabavljaju gluposti poput nfs i ff... sorry, ali mišljenja sam da ne bi trebalo nikoga pošto ionak živimo u jako zatupljenom svijetu.

ako stvarno hoću napašu mozak onda ću pogledat neku blesavu komediju di se i nasmijem pošto joj je glavni cilj bit blesava, ovim filmovima je glavni cilj glumit "odrasle" filmove i u tom pokušaju su ROFLMAO.

simpatičnost ka osobama koje glume u filmu pokazuju samo koliko se površno pristupa ocjenjivanju ičega - nhf ali je tako. ovo je thread o dobrim filmovima koje smo gledali, a ne o smeću koje je ipak isplivalo na površinu skupa s govnima jerbo eto tamo neki ima velik qrac ili neka ima velike sise.

nigdje nisam napisao da je to remek djelo stoljeća, samo kažem da je to dobro osmišljen, koncipiran i prezentiran film i zadovoljio me... eto to je to. da li je to film stoljeća? daleko od toga? da li je to dobar film? je.

about time je genijalan film jerbo je približo toliko tebi voljeni sf DEBELIM masama pod "krinkom" pitke romantične drame (a pod debelim ne mislim na pretile osobe) mislim kada smo već kod takve teme.

ne smatram se filmskim kritičarem jerbo to nisam, ali jednostavno volim dobre filmove... prije je bilo napisano kako netko poistovjećuje film sa kazalištem, knjigom i sl. e pa to baš ja radim jer ne čitam i generalno ne volim čitat, kazalište mi je oke i poznajem neke osnovne stvari oko glume i tako to tako da da - volim dobre filmove.

blockbusteri danas to nisu.

ni za mozak ispašu.
syss je offline   Reply With Quote