View Single Post
Staro 30.07.2014., 21:56   #3586
Balboa
Registered User

Datum registracije: May 2008
Molim vas za savjet oko ovog slučaja.

Stigao mi je item iz UK-a, vrijednost 16USD, item je poslala firma koja ima 99,8% pozitivan feedback na tisuće proizvoda.
Sam item je stigao oštećen, pun udubljenja i ogrebotina koje su znakovite za rabljenu robu, a ne za oštećenja prilikom transporta jer je poslan u finoj kutijici za zaštitnom spužvom unutra.

Ovo stoji u descriptionu:

Citiraj:
100% Satisfaction Guaranteed Or Your Money Back If you change your mind or an item is not as you expected you can return it to us for a full refund INCLUDING POSTAGE, but you are responsible for the return costs. Just let us know by email or eBay message within 14 days of receipt. If you have a faulty item or the item is not as described then let us know as soon as you can by email or eBay message. All items are guaranteed for 1 year and we will offer a refund or replacement whichever you prefer. If an item must be returned we will either arrange for it to be collected or ask you to post it back to us via royal mail. If we ask you to post it back to us we will send a refund for the postage charge. For all returns please put your details (Name, address, telephone number) in the parcel so we can identify the parcel.
Šta učiniti?
Napisati im u poruci sve šta sam ovdje napisao (mogu im i slike poslati) i čekati da mi kaže da pošaljem item nazad u UK (cijena slanja je 60-ak kuna, 250g+) i očekivati da će mi refundirati moju poštarinu i poslati novi item (za kojeg sumnjam da će biti kvalitetan i zadovoljavajući).
Ili se dogovoriti da ja ništa ne šaljem i da neka pošalju novi item?
(Ili se praviti blesav i napisati im nakon nekog vremena da item nije stigao...što jest kurvinski, ali i ovo je kurvinski od njih jer su znali i vidjeli šta šalju...)

Hvala unaprijed
Balboa je offline   Reply With Quote