Citiraj:
Autor Omerta
I treca opcija: instaliras MailWasher na koji stizu svi mailovi od tvojih acc-ova pa sa time i notifikacije o zadnjoj novoj poruci na bilo kojoj temi i sa bilo kojeg forumu..
Nema na cemu 
|
U odnosu na listu praćenih tema, ovo je nepregledno i nepraktično rješenje, a to govorim kao korisnik email obavijesti.
Mailwasher, košta 30$ za dva ili više mail acc, a cloud based servis je jedino što je fiktivna prednost (fiktivna jer sve što ima mailwasher ima masovno korišten gmail koji je po prirodi cloud, a o mogućnostima filtracije i grupiranja mailova isto neću posebno pričati).
3rd party mail programi isto tako imaju opcije previewa mailova prije skidanja.
--
Postaviti bookmark na
http://forum.pcekspert.com/subscription.php, odjaviti email i onda kad ćeš htjeti pogledaš što ima novog, bez da ti uopće dolazi na mail. Sretan korisnik, a pogotovo PCe server jer ga ne opterećujemo

Baš ću sad to napraviti.
--
EDIT: što se tiče dizajna, to je subjektivno. Meni osobno je bug nepregledniji, ali ima vrlo sličan layout postova po temama: s lijeve strane nick i avatar, post desno od toga, sve se niže slijedno. Ne znam po čemu je PCe lošiji po tvojem, ali meni sigurno nije lošiji.

To je ko kad nekog pitaš koji portal s vijestima čitaš, pa će ti netko reć večernji a netko jutarnji. Na pitanje zašto jedan, a ne drugi većina ljudi će reć "onaj mi je ljepši".
Još je jedna stvar, a to je kvaliteta foruma. PCe je gradila ekipa koja se pozna međusobno i koja ždere i cuga skupa (tu i tamo). Ako nemaš kako drugačije pridonijeti forumu, savjete za mijenjanje vizualnog izgleda možeš baciti po strani. Bilo je već u koliko navrata govora o tome, a bio je jedan neuspjeli pokušaj prebacivanja na novi vbulletin koji nam se kao zajednici nije svidio.