Jaooooo bre čoveče...
...danas je tacno 2.5 sedmice otkako nisam sjeo na stumpija, jer sam išao na GO pa da se malko sačuvam i ne polomim k'o prošle godine da mogu k'o čovek sa ćerkom da se igram a ne da dete zapamti detinjstvo k'o da je bila u poliklinici par godina sa ocem...
...za ovde (Rovinjsko Selo) sam uzeo treKKing no kako to biva red plivanja red odbojke pa trčkanja i nema dugih ruta jer se nema vremena (spava se po 12 sahata)...zaplet i sada katarza:
...ničim drugim izazvan, osim umorom, sinoć legnem 5 do ponoći i laganoooo kad ono san: nasao sam se u Francuskoj gdje sam dovezao neku raju bicikliste sa kolima i nekaj smo trebali oko točkova, bile i neke 2 ženske duše,...izadjem iz neke garaže na cestu u potragu kad tamo 2 bajkera kod semafora...od jednog sam snimio da ima bijelu Iron horse makinu...malko u razgovor kad ono odjednim mi svi đuture u unekom stanu...U tom stanu žive 4orica, i počnem ja bacat bureke na 5 riječi francuskog šta znam, kad ono prekine me jaran i veli: "ja sam iz Konjščine". Ta moja veza sa Zagorjem i Krapinom je stara kao i prosječno dete od cca 5 godina kada sam skonto da su moji porijeklom iz Krapine (po obliku glave) i sada na poslu ili negde u dokolici kad to spomenem, bolan raja mi se smije (default), ali geni su geni pa nek se zna

. Posle tog bljeska sa Konjščinom prestaje svaka veza sa snom...šta smo trebali oko točkova ni dan danas neznam...ali znam da mi je taj iz Konjščine malko vukao likom na Elvisa
...bliži se ponoć...bliži se i nedelja, povratak u lepi Zagreb grad, stumpy, Sljeme, Psunj, Pohorje, bašta, Dani Zagorske popevke...
Živi bili i VELKI porasli, a onu travulju na 57ici ima da smlatimo k'o svinja masnu krpu (@Nik: to ti je ona mesožderka trava kad me safatala ko miXer)