View Single Post
Staro 23.07.2014., 16:47   #5620
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Pričaš gluposti i zvučiš ko fanboy.
Ne bi da si ti napravio WP pa to tako osobno primaš.

Prvo, kažeš da je problem šta neki žele da WP bude sličniji Androidu (notifications bar, Files, itd.), a onda i sam Microsoft to napravi, i koliko vidim nitko se ne buni.
Pretpostavljam da ćeš sada reći kako je MS to napravio jer ga Android ekipa pritišće ?

Drugo, spominješ flashanje romova, i sl.
Reci mi, tebi je vjerovatno službeni 8.0 na mobitelu ?

Treće, nemoj generalizirati jer su te pogodili moji postovi. Ja nisam "android ekipa", niti ih predstavljam. Samo mi smetaju neke stvari na WP-u, pa sam naivno išao biti iskren i rekao šta mislim. Isto ću ti reći i za sve Android uređaje koje sam imao.

Četvrto, neki Androidi su u qrcu, neki rade "out of the box", kao recimo Sense, što bi znao da si ga imao duže vrijeme, tako da tvoj argument ponovnog generaliziranja pada u vodu.

Inače, zbog ljudi poput tebe, sve manje ljudi želi uopće išta reći iskreno na forumu jer ako kažu nešto, ne daj Bože, protiv aktivne teme onda moraju trpiti ova zadirkivanja, šta na kraju šteti samom forumu i kvaliteti/različitosti postova.
Daleko sam od fanboya. Činjenica je da je WP8 najkompletniji mobilni OS za potrebe običnog korisnika.

Flashanje ROM-ova na WP8? Ne znam ni za jedan custom ROM za WP8 Nokiju, a niti nijedan WP8 mobitel pun bloatwarea. Nema rootanja, nego postoji službeni, svima dostupan softver za restore ROM-a. Preview for Developers je dostupan svima, a nova verzija softvera je kompatibilna sa svim uređajima.
Android?

Treba shvatiti da je to primarno MOBILNI TELEFON, a ne superračunalo.
Činjenica je i da novi operativni sustavi imaju najveći broj hejtera bez pokrića. Nisam nigdje vidio da Android i iOS korisnicima dolaze WP8 korisnici i pljuju kak nema ovo, kak nema ono. Samo obratno.

Već sam nekoliko puta napisao, ali očito mora netko staviti kao veliku obavijest.

AKO TI NEŠTO FALI, POSJETI STRANICU I NAPIŠI MICROSOFTU
https://windowsphone.uservoice.com/f...re-suggestions

Nikakve koristi od vajnanja po forumu i pljuvanja jer netko tamo nije mislio na jedan promil korisnika kojima eto, za preživljavanje fali neka sitnica koju Android možda ima.

Kakav je to fenomenalan OS kad negdje radi OK, a negdje ne. OS bez ikakve konzistentnosti. Pričamo još uvijek o operativnom sustavu na mobilnom uređaju tj. mobilnom telefonu.

Nema da mi uređaj ne radi glatko, radilo se o uređaju za 500 kn ili 5000 kn. Možda sam zahtjevan, ali ako želim nazvati nekog, a mobitel mi javi da mu je memorija puna, zašteka ili me izbaci iz aplikacije....pravac zid.

Nitko nije rekao da WP8 nema mana. Ima ih, naravno, ali nijedna mana nije vezana za primarne funkcije mobilnog uređaja tj. mobilnog telefona.
Htio bih i ja da mi svijetli win logo za notifikacije, da mogu isključiti svijetlo soft tipki, da se cijeli home screen i ostatak OS-a može okrenuti u horizontalni mode...i još par stvari, ali očito sam jedan od rijetkih razumnih koji ne cmizdre po forumima jer nema neke gluposti (a možda je dobije s vremenom jer je friški OS) nego ode i predloži je onima koji mogu napraviti razliku.

Neintuitivnost mi je glavni biser. Najbolje da se donese zakon na koji način se copy/paste mora raditi

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 23.07.2014. u 17:11.
1v@n je offline