View Single Post
Staro 23.07.2014., 03:45   #12
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor NeX_the_Reaper Pregled postova
da se vratimo na moj problem..
imam max tv, adsl 10Mbps (samo kada je maxTV isključen, ukoliko je uključen onda mi je brzina 7Mbps), s prijašnjim routerom nije bilo tog problema, na ovome (tg782i) ne mogu otvoriti portove, mislim, piše da jesu, ali to ne funkcionira u praksi...
s prijašnjim routerom sam mogo torrentovati, gledati yt, bilo što.. a buraz na drugom kompu uredno igrati LoL i kaj već..
a sada dok on igra ne smijem taknuti internet jer će mi teški predmeti letjeti oko glave...
Tesko da ti je to do routera, pogotovo da je adb bolji od thompsona (barem po mojim iskustvima). Postoji mogucnost, ali tesko (da ne skrecemo sad s teme). Baci negdje statse linije, ali zasto vise nemas tog adb-a onda? ADB je noviji od thompsona.
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
potom se moraš masirati sa suportom da taj konkretni primjerak aktiviraju na tvojoj liniji
Sta je ovo stvarno postao problem? Ja sam uredno mjenjao routere dok sam bio na tcomu i svaki put su, ako vec acs nije poslao postavke oni to ubacivali... Svi su bili origigi tcom, al ne moji svi. Telefenoski razgovor od 2 minute je bio obicno.
sandokan111 je offline   Reply With Quote