Citiraj:
Autor NeX_the_Reaper
da se vratimo na moj problem..
imam max tv, adsl 10Mbps (samo kada je maxTV isključen, ukoliko je uključen onda mi je brzina 7Mbps), s prijašnjim routerom nije bilo tog problema, na ovome (tg782i) ne mogu otvoriti portove, mislim, piše da jesu, ali to ne funkcionira u praksi...
s prijašnjim routerom sam mogo torrentovati, gledati yt, bilo što.. a buraz na drugom kompu uredno igrati LoL i kaj već..
a sada dok on igra ne smijem taknuti internet jer će mi teški predmeti letjeti oko glave...
|
Tesko da ti je to do routera, pogotovo da je adb bolji od thompsona (barem po mojim iskustvima). Postoji mogucnost, ali tesko (da ne skrecemo sad s teme). Baci negdje statse linije, ali zasto vise nemas tog adb-a onda? ADB je noviji od thompsona.
Citiraj:
Autor Nikky
potom se moraš masirati sa suportom da taj konkretni primjerak aktiviraju na tvojoj liniji
|
Sta je ovo stvarno postao problem? Ja sam uredno mjenjao routere dok sam bio na tcomu i svaki put su, ako vec acs nije poslao postavke oni to ubacivali... Svi su bili origigi tcom, al ne moji svi. Telefenoski razgovor od 2 minute je bio obicno.