beep-aju nas admini.. moje isprike
da fiksne su adrese na svim uređajima za koje sam pokušao otvoriti portove. isključen je firewall, uključen UPnP (ali mislim da je to na t-scam-ovim routerima samo za ukras)...
ugl.. podesio sam isto kao i na svim dosadašnjim routerima, gdje je sve uredno radilo, a na ovome ne želi..
također razgovarao sam s t-operaterima, nekoliko puta.. ali odustao sam od njihove pomoći, kada sam zadnji puta detaljno objasnio moj problem, oni su me pitali jesam li restartao router... na to sam puko i ne želim više komunicirati s njima, jer je bezobrazno koliko su njihovi operateri loše obrazovani, ako uopće jesu..
da se vratimo na moj problem..
imam max tv, adsl 10Mbps (samo kada je maxTV isključen, ukoliko je uključen onda mi je brzina 7Mbps), s prijašnjim routerom nije bilo tog problema, na ovome (tg782i) ne mogu otvoriti portove, mislim, piše da jesu, ali to ne funkcionira u praksi...
s prijašnjim routerom sam mogo torrentovati, gledati yt, bilo što.. a buraz na drugom kompu uredno igrati LoL i kaj već..
a sada dok on igra ne smijem taknuti internet jer će mi teški predmeti letjeti oko glave...
i dalje tražim neko pogodno riješenje po pitanju opreme, kupit ću bilo što treba, samo da net radi onako kako treba...
ali za početak bio bi presretan ako netko zna kakvu metodu da otvorim portove na TG782i_by_T-scam...