View Single Post
Staro 11.07.2014., 15:35   #21
šima
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor de sign Pregled postova
Meni treba za povezivanje sa susjednom zgradom udaljenom cca 100m. Optička vidljivost postoji ali pošto su svuda okolo zgrade, ima i više potencijalnih izvora smetnji. Isključeno je postavljanje vanjske antene jer ju nemam gdje staviti a da se ne zaratim sa susjedom. Dakle u takvim uvjetima Airlive 1700 dobro radi ali nažalost zadnji primjerci se brzo kvare. Ne znam jel to do Protisa i neke sumnjive pošiljke ili neki drugi faktor.

Nije istina da svi takvi uređaji rade ili ne rade. Valjda nakon više od 7 godina iskustva sa 5 Airlive adaptera znam o čemu govorim. Posljednja 3 sam nosio na servis i zamijenili su mi ih za nove.
Nemoj me krivo shvatiti...ali nakon toliko godina ako niso shvatio..onda neznam
I Airlive i alfa imaju isti čip...po mom iskustu kartice su iste...nakon mjesec ili više ako se koriste dosta sati na dan nesto u njima slabi(narocito ALFA-propusnost opada).Jako se zagrijavaju,pa nije ni čudno.
Po meni bolje je uzeti AP EW-7228APn..stavit ga van u plasticnu kutiju ,moj je izdrzao vani tako i vise godina (i na -20c)..kad je bio kvar popravak je izasao par kuna.
šima je offline   Reply With Quote