Citiraj:
Autor D/G
Sad mobitel koristi nižu frekvenciju a ona ti lakše upada na elektroniku pojačala u tim zvučnicima...(prije 2300Mhz sad 900MHz)
|
Točno, kad mob ulovi 3g/H onda smetnji nema, odnosno mob moze stajati na zvučniku i tišina
Ne znam kako i zašto, ali sad mi je trenutno(u sobi) stalno 3G/H obisao cijelu sobu i nikako ga ne mogu dobit da prebaci na Edge.
Citiraj:
Autor Dac
Probaj sa kvalitetnijim kabelom od kompa do zvučnika. Ako to ne pomogne onda sama elektronika u zvučniku pokupi EM smetnje, a tu baš ne možeš intervenirati
|
Kabal je dosta kvalitetan, ali probao sam i sa istekanim kablom, ista stvar, sto znači da elektronika zvučnika kupi smetnje.
Citiraj:
Autor domis
zato ja nikad ne gasim 3g, radije nek cucla bateriju a ne da meni zvučnici živce 
|
Citiraj:
Autor syss
promijeni operatera 
|
Problem je sa tim stanom sto je uvijek signal bio slabiji, jednostavno je tu neka rupa. Imao sam prije tele2 (i prije sam zivio u tom stanu), cimer Tmobile, ista stvar. Trenutno sam na Tomatu.
Citiraj:
Autor D/G
...osim toga zbog udaljene bazne stanice mobitel sam mora pojačati snagu . Ako imaš mogućnosti da na konektoru ulaza u pojačalo ubaciš kondenzator od 3-5pF prema masi i na srednji vod navučeš feritnu perlicu...možda bi dovoljno smanjio vf-smetnje.
ps: te kond. i f.perlice možeš naći u starim biračima kanala od TV-a ( metalne kutijice).
|
Jos cu malo pratit stanje, pa ako se ne popravi samo od sebe, slijedi mi modifikacija